Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733300
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:00
Postadress
Närhälsan Partille vårdcentral
Box 108
433 23 Partille

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 07:45-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:15-10:15
Besöksadress
Kyrktorget 13
433 33 Partille

Sjuk kväll eller helg?

Helg

Närhälsan Partille jourmottagning 

Kväll och helg

Primärvårdsakuten Mölndal

Vårdcentralchef

Vårdcentralchef Ulrika Kluge 
010-473 33 08
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, journalrekvisitioner, av- eller ombokningar var god ring eller använd 1177 Vårdguidens e-tjänster. Med alternativet "Kontakta oss" går det bra att skriva meddelanden till våra sjuksköterskor.

 

Ovanstående ärenden tas inte emot via e-postadressen nedan.

E-post

Välkommen till Närhälsan Partille

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Partille vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Partille vårdcentral. Hos oss träffar du läkare och sköterskor. Vår enda vinst är att du får ett så bra och skönt liv som möjligt.

Din egen vårdcentral

Vi som arbetar på Närhälsan Partille vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss finns distriktsläkarmottagning, distriktsköterskemottagning, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, hjärta- kärlmottagning, livsstilsmottagning, laboratorium, samtalsmottagning, barnavårdscental.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

 

DROP-IN

Du träffar distriktssköterska och läkare för ett kortare besök. Vi prioriterar så att barn och de som är mest sjuka får en kortare väntetid. Öppettider är måndag till fredag kl 08.15--10.15. Vid högt antal sökande kan drop-in-mottagningen stänga tidigare.

För förlängning av sjukintyg/intyg och recept på sömn- eller starka smärtstillande läkemedel behöver du boka tid. Ring oss på 010-473 33 00.

Klicka här för att se vilken personal som bemannar drop in

 

Jourcentralen

Närhälsan Partille jourcentral har nu öppet igen på helgerna.

Telefontid:
Lördag--Söndag kl 10-15--14.15

Ring oss för tidsbokning.

Primärvårdsakuten Mölndal drop-in
Lördag och söndag kl 09.00--15.00.

Närhälsan Gamlestadstorgets jourcentral drop-in
Lördag och söndag kl 10.00--16.00.

 

Receptförnyelse

För att vi bättre ska kunna hjälpa dig, tänk på att vara ute i god tid när du behöver hjälp med receptförnyelse. Med undantag för livsnödvändiga mediciner, tar det minst 7 dagar för en receptförnyelse att genomföras. Ring därför till vårdcentralen ett par till tre veckor innan medicinen tar slut.

 

Närhälsan Partille barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Våra mottagningar

Dessa mottagningar finns här på Närhälsan Partille vårdcentral: distriktsläkarmottagning, distriktsköterskemottagning, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, hjärta- kärlmottagning, livsstilsmottagning, laboratorium, samtalsmottagning, barnavårdscental.  

Närhälsan Partille vårdcentral är en del av den offentliga primärvården i Västra Götalandsregionen. Primärvården fungerar som basen inom hälso- och sjukvården, finns nära invånarna och har hög tillgänglighet. Vårdcentralen arbetar med allt från förebyggande hälsoarbete till akut omhändertagande. Vi samverkar med såväl regionens sjukhus som med kommunens olika omsorger. 

Lista dig hos oss


Boka tid på webben

Nyheter från Närhälsan

 • Balansera mera

  05 oktober 2016

  Visste du att fallolyckor är den olyckstyp som leder till att flest människor dör, hamnar på sjukhus och besöker akutmottagningar varje år? Du kan sjä...

 • Klamydia känns inte alltid

  19 september 2016

  Klamydia känns inte alltid så har du någon gång haft oskyddat sex är det smart att ta ett klamydiatest.

Ont?

uiqt|wB}tzqsi5st}omH%vozmoqwv5{m}tzqsi5st}omH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5xiz|qttmH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5xiz|qttmH%vozmoqwv5{m