Information

Tillfällig information
Primärvårdsakuten Mölndal flyttar. 20 MARS flyttar Primärvårdsakuten Mölndal och byter namn till Åby jourcentral. Ny adress är Katrinebergsgatan 1 Mölndal, i samma lokaler som Västerledens vårdcentral Åby.

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733300
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:00
Postadress
Närhälsan Partille vårdcentral
Box 108
433 23 Partille

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 07:45-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:15-10:15
Besöksadress
Kyrktorget 13
433 33 Partille

Sjuk kväll eller helg?

Kväll och helg

Jourcentralen Åby 

Närhälsan Gamletadstorget jourcentral

Vårdcentralchef

Vårdcentralchef Ulrika Kluge 
010-473 33 08
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, journalrekvisitioner, av- eller ombokningar var god ring eller använd 1177 Vårdguidens e-tjänster. Med alternativet "Skicka meddelande" går det bra att skriva meddelanden till våra sjuksköterskor.

 

Personliga ärenden, inklusive ovan nämnda ärendetyper, tas inte emot via e-postadressen nedan.

E-post

Välkommen till Närhälsan Partille

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Partille vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Partille vårdcentral. Hos oss träffar du läkare och sköterskor. Vår enda vinst är att du får ett så bra och skönt liv som möjligt.

Din egen vårdcentral

Vi som arbetar på Närhälsan Partille vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss finns distriktsläkarmottagning, distriktsköterskemottagning, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, hjärta- kärlmottagning, livsstilsmottagning, laboratorium, samtalsmottagning, barnavårdscental.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Direkttelefon för dig som är äldre än 75 år

Du som är 75 år eller äldre och har frågor gällande uppföljning efter din sjukhusvistelse eller frågor kring dina mediciner kan ringa 010-4733357 och prata direkt med en distriktssköterska.
Telefontiden är måndagar mellan kl 15:00 och 15:30. 

DROP-IN

Välkommen till drop-in för enklare, nytillkomna besvär, såsom:

 

Allergi Hosta Nacksmärta Ögonbesvär
Feber Halsont Ryggsmärta Öronbesvär
Hudbesvär Luftvägsbesvär Urinvägsbesvär Besvär med armar eller ben

 

Du som önskar hjälp med något av ovanstående symptom besöker vårdcentralen och följer skyltning till särskild ingång. Du fyller i ett besöksformulär på plats utifrån vad du söker för och en sköterska bedömer hur du bäst får hjälp. Tydligare instruktioner finns på plats.

Vid psykisk ohälsa, flera olika åkommor eller långvariga besvär, som kräver vidare utredning eller eventuell sjukskrivning beställer du tid.

 

Närhälsan Partille jourcentral upphör 15 december 2016

OM DU BLIR SJUK kväll eller helg efter 15 december är du välkommen att besöka Närhälsan Gamlestadstorget jourcentral eller Jourcentralen Åby.

ÄR DU LISTAD på Närhälsan Partille eller Furulund vårdcentral kostar besöket 100 kr; annars 300 kr.

För sjukvårdsrådgivning, kontakta 1177 Vårdguiden.

 

Närhälsan Gamletadstorget jourcentral   Åby Jourcentral

Gamlestadsvägen 4 B:15
Göteborg
Telefon: 031-345 07 53

Öppettider
Måndag – fredag 17.00 – 22.00
Lör, sön, helgdagar 10.00 – 16.00

 

Katrinebergsgatan 1
Mölndal


Öppettider

Måndag – fredag 17.00 – 22.00
Lör, sön, helgdagar 09.00 – 15.00

  

 

Receptförnyelse

För att vi bättre ska kunna hjälpa dig, tänk på att vara ute i god tid när du behöver hjälp med receptförnyelse. Med undantag för livsnödvändiga mediciner, tar det minst 10 dagar för en receptförnyelse att genomföras. Ring därför till vårdcentralen ett par till tre veckor innan medicinen tar slut.
Ange namn, personnummer samt namn på läkemedel och dosering som önskas. Med detta meddelande godkänner du att läkaren tittar på NPÖ, Nationell Patient Översikt gällande läkemedel.
Läkaren gör en medicinsk bedömning inför varje recepförskrivning.
Förskrivs inte receptet får du information om detta.

 

Närhälsan Partille barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Våra mottagningar

Dessa mottagningar finns här på Närhälsan Partille vårdcentral: distriktsläkarmottagning, distriktsköterskemottagning, astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, hjärta- kärlmottagning, livsstilsmottagning, laboratorium, samtalsmottagning, barnavårdscental.  

Närhälsan Partille vårdcentral är en del av den offentliga primärvården i Västra Götalandsregionen. Primärvården fungerar som basen inom hälso- och sjukvården, finns nära invånarna och har hög tillgänglighet. Vårdcentralen arbetar med allt från förebyggande hälsoarbete till akut omhändertagande. Vi samverkar med såväl regionens sjukhus som med kommunens olika omsorger. 

uiqt|wB}tzqsi5st}omH%vozmoqwv5{m}tzqsi5st}omH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5xiz|qttmH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5xiz|qttmH%vozmoqwv5{m