Information

Tillfällig information
Ny besöksadress till Psykosociala teamet är Storgatan 20 i Bengtsfors.(Kontorshotellet Slussen, tidigare Arbetsförmedlingens kontor). Ingång från höger kortsida om du står på Storgatan, väl inne i trappuppgången tar du första dörren till höger, invänta där din tid. OBS! kodlås på ytterdörren. Har du inte fått information om koden lämnas den ut i receptionen på Närhälsan Bengtsfors vårdcentral.

Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4416310
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Postadress
Närhälsan Bengtsfors vårdcentral
Storg. 7
666 30 Bengtsfors

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Storgatan 7
666 30 Bengtsfors

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Bäckefors jourcentral

Verksamhetschef

Eva Torger-Malvila
010-441 63 06, 0727-409230
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Bengtsfors

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Bengtsfors vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Bengsfors vårdcentral. Hos oss träffar du läkare och distriktssköterskor. Vi hjälper dig som är sjuk, har skadat dig eller lider av psykisk ohälsa.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På Närhälsan Bengtsfors vårdcentral har du tillgång till specialistsjuksköterskor inom astma, diabetes, demens, inkontinens och hjärta-kärl. Du erbjuds också medicinsk fotvård, KBT-terapeut, hjälp att sluta röka och kurator. När vårdcentralen inte är öppen kan du vända dig till Närhälsan Bäckefors jourcentral.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Bengtsfors barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

Ont?

1177 Vårdguiden

Fysisk aktivitet på recept

Att vara fysiskt aktiv är ett avgörande steg till bättre hälsa och det är aldrig för sent att börja! Brist på fysisk aktivitet blir ett allt större folkhälsoproblem.
Hälso- och sjukvården arbetar för att finna nya sätt att behandla och förebygga sjukdom.

Vårdval

uiqt|wBm%vi5uit%vqtiH%vozmoqwv5{mm%vi5uit%vqtiH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vk5v%yoizl5x%vH%vozmoqwv5{m%vk5v%yoizl5x%vH%vozmoqwv5{m