Kontakta oss

Telefonnummer
0515 - 87083
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-09:00
E-post
Postadress
Närhälsan Falköping Rehabmottagning
Danska vägen 62
521 85 Falköping

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 07:30-17:00
Besöksadress
Danska vägen 62
521 85 Falköping

Enhetschef

Signe Wisborg
Telefon: 0515-870 88
070-573 68 52 
 

Välkommen till Närhälsan Falköping

Din egen rehabmottagning

Hos oss på Närhälsan Falköping rehabmottagning får du som vill ha ett mer rörligt och aktivt liv professionell hjälp. Du kanske dras med träningsskador, har långvarig smärta eller av olika orsaker känner dig begränsad i din vardag. Oavsett vad du har problem med är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen till oss på Närhälsan Falköping rehabmottagning


Det behövs ingen remiss för att söka till arbetsterapeut och fysioterapeut / sjukgymnast

Det kan finnas många orsaker till att du känner dig begränsad eller har ont. Medfödd skada, idrott, stress, operation, stroke, handskada, artros eller kanske en kombination. Vad än problemen består av, är vårt mål att du ska få ett så aktivt och rörligt liv som möjligt.

Tillsammans med dig skapar vi en personlig rehabplan eller träningsprogram som bygger på dina egna mål och förutsättningar.

Detta kan en fysioterapeut/sjukgymnast hjälpa dig med

Din fysioterapeut / sjukgymnast vägleder dig till att se samband och identifiera orsaker till det som skapar hinder eller gör ont. Därefter får du förslag på åtgärder, till exempel träning som ger ökad balans, koordination, kondition och styrka. Du kan även få smärtlindring och metoder att hantera stress.

En arbetsterapeut hjälper dig att få bättre flyt i vardagen

När din vardag känns komplicerad och besvärlig kan din arbetsterapeut hjälpa dig att finna lösningar och förenklingar. Till exempel bättre vardagsteknik, led- och handträning, hjälpmedel och bostadsanpassning. Din arbetsterapeut hjälper dig att trotsa dina begränsningar och förbättra din vardag.

Ont?

Nyheter från Närhälsan

1177 Vårdguiden

Enheten ingår i Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Det innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. Läs mer nedan om vilka rehabiliteringsenheter som är valbara.

Läs mer

uiqt|wBvizpit{iv5zmpijuw||5nitswxqvoH%vozmoqwv5{mvizpit{iv5zmpijuw||5nitswxqvoH%vozmoqwv5{muiqt|wB{qovm5%wq{jwzoH%vozmoqwv5{m{qovm5%wq{jwzoH%vozmoqwv5{m