Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733890
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:00
E-post
Postadress
Närhälsan Hindås vårdcentral
Box 134
438 05 Hindås

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Hindås stationsväg 47
438 53 Hindås

Sjuk kväll eller helg?

Jourcentralen Åby

Verksamhetschef

Elisabeth Bondeson
 
070-573 07 87

Välkommen till Närhälsan Hindås

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Hindås vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Hjärtligt välkomna till Närhälsan Hindås vårdcentral.

Vi utreder, behandlar och följer upp åkommor som inte kräver sjukhusvård.

 

Vi som arbetar inom Närhälsan Hindås har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vi erbjuder dig förutom läkarmottagning även distriktssköterskemottagning som utför bland annat blodtryckskontroll och sårvård, allergi- och astmamottagning, diabetesmottagning och samtalsmottagning​. Du erbjuds också rökavvänjning, hjälp med viktnedgång, motion på recept och att göra en hälsoprofil​.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Hindås barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wB%vizlkmv|zitmv5pqvli{H%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5pqvli{H%vozmoqwv5{muiqt|wBmtq{ijm|p5jwvlm{wvH%vozmoqwv5{mmtq{ijm|p5jwvlm{wvH%vozmoqwv5{m