Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7479000
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Postadress
Närhälsan Kungshöjd vårdcentral
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Kungshöjd jourcentral

Vårdcentralschef

Roger Abrahamsson
070 - 02 060 65
 

Kontakta oss

E-post

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Välkommen till Närhälsan Kungshöjd

Din egen vårdcentral 

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. På Närhälsan Kungshöjd vårdcentral tar vi hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.

Närhälsan Kungshöjs vårdcentral

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss arbetar läkare och sköterskor med olika inriktningar som bland annat hjälper dig som har diabetes, lider av Astma/KOL, hypertoni eller inkontinens. På vår samtalsmottagning kan du träffa vår psykolog. Hos oss arbetar även specialist i reumatologi.

Boka en tid hos oss

Har du akut uppkomna besvär kan du ringa oss för att boka en tid.

Det går även att boka en tid genom att logga in på 1177 Vårdguidens E-tjänster. Via e-tjänsterna kan du även kontakta oss för receptförnyelse eller provsvar.

Vi har inte drop-in.

Laboratorium

Måndag-torsdag
8.00-12.00, 13.00-16.00.
Fredag och dag innan helgdag
8.00-12.00

Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn. Hos oss möter du erfarna sjuksköterskor och läkare som har specialkompetens inom barnhälsa. Vi tar emot barn i åldrarna 0 till 6 år.


Nyheter från Närhälsan

  • Reslust – webbspelet om sex, relationer och känslor

    23 maj 2016

    Att resa gör något med oss. Vi söker äventyr. Vi slappnar av. Vi provar nytt. Reslust är webbspelet för dig som är ung och handlar om ömsesidighet och...

  • Stort tack!

    17 maj 2016

    Tack till alla som lämnat inspirerande och värdefulla svar i vår enkät om ny webbplats

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBzwomz5ijzipiu{{wvH%vozmoqwv5{mzwomz5ijzipiu{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5s}vo{pwrlH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5s}vo{pwrlH%vozmoqwv5{m