Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733610
Telefontid
Måndag-Fredag 07:45-16:15
Postadress
Närhälsan Mölnlycke Vårdcentral
Ekdalavägen 2
435 30 Mölnlycke

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Drop-in
Måndag-Tisdag 08:00-10:00
Lättakuten
Onsdag-Fredag 09:00-10:30
Lättakuten
Besöksadress
Ekdalavägen 2
435 30 Mölnlycke
Tel: 010-473 36 10

Sjuk kväll eller helg?

Jourcentralen Åby

Vårdcentralschef

Anette Aldenbratt Astorga
Mobil: 0708 - 782 364

Synpunkter

E-post

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

Välkommen till Närhälsan Mölnlycke

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Mölnlycke vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Alla är mycket varmt välkomna till Närhälsan Mölnlycke vårdcentral.

Du kan söka hit för alla åkommor som inte kräver akut sjukhusvård.

Lättakuten

Lättakuten är en del av vårdcentralen. Hit kan du komma för lättare akuta åkommor utan att boka tid!

Här kan du söka för enklare akuta åkommor såsom hosta, feber, snuva, halsont, urinvägsbesvär, ont i öron, hudbesvär, akut smärta och liknande.

Vid åkommor som kräver vidare utredning och uppföljning beställer du tid som vanligt.

Lättakut öppettider helgfria vardagar

Måndag - tisdag  08:00 - 10:00

Onsdag - fredag  09:00 - 10:30

Vissa dagar är det många som söker till Lättakuten. Då detta är en drop in-mottagning och vi endast kan ta emot ett visst antal patienter per dag, behöver vi ibland stänga Lättakuten tidigare.


Återbesök

Vid återbesök till läkare går det bra att ringa oss eller använda länken ”Boka tid till läkare för återbesök” under Boka tid på webben, som du hittar till höger på sidan.


Vi som arbetar inom Närhälsan Mölnlycke vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vårdcentralen är bemannad med sex specialister i allmänmedicin och sex läkare under utbildning till specialist och AT-läkare. Vi erbjuder också konsultmottagning med reumatologspecialist.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Mölnlycke barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Närhälsan Mölnlycke rehabmottagning

Närhälsan erbjuder rehabilitering för personer i alla åldrar. Vi vänder oss till dig som efter en sjukdom eller skada har ett funktionshinder eller en aktivitetsbegränsning.


uiqt|wBivm||m5itlmvjzi||H%vozmoqwv5{mivm||m5itlmvjzi||H%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5uwtvt%yksmH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5uwtvt%yksmH%vozmoqwv5{m