Kontakta oss

Telefonnummer
0515 - 87860
0515 - 87880
Telefontid
Måndag-Fredag 00:00-24:00
Postadress
Närhälsan Oden vårdcentral
S:t Olofsgatan 8
521 85 Falköping

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
S:t Olofsgatan 8
521 85 Falköping

Vårdcentralschef

Lena Torstensson
0515-87081
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Oden

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Oden vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Oden vårdcentral - vi hjälper dig.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

På Närhälsan Oden vårdcentral finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterskor med specialistutbildning inom bland annat astma/KOL, blodtryck, demens/minnessvårigheter, diabetes, bensår och inkontinens. Du har också tillgång psykolog, kuratorer och rehabkoordinator. Vi erbjuder dig också medicinsk fotmottagning och Fysisk aktivitet på recept (FaR). Hos oss finns även eget laboratorium för provtagning.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling när det gäller livsstils- och levnadsvanor så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Närhälsan Oden barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBtmvi5|wz{|mv{{wvH%vozmoqwv5{mtmvi5|wz{|mv{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5wlmvH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5wlmvH%vozmoqwv5{m