Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Övergripande information om vaccination mot covid-19

Läs på din vårdcentrals hemsida, i den blå rutan, vilken åldersgrupp som vaccineras just nu och hur du bokar. Tänk på att: - Vi går i åldersordning, bokningar i fel åldersgrupp tas bort. - Vi vaccinerar med alla godkända vaccin som vi har tillgängliga och du kan inte välja vaccin. - Ta gärna med ifylld hälsodeklaration. - Kom helst i kortärmat.

För allmän information om vaccination läs på 1177.se eller ring telefontjänsten tel: 010-473 94 30.

Närhälsan har ny webb!

Publicerad: Uppdaterad:

Tydligare kontaktuppgifter till våra mottagningar, enklare att hitta tidbokning via webben och e-tjänster samt mobilanpassade sidor. Det är vad du som användare kommer att mötas av på Närhälsans nya webbplats som lanseras torsdag den 30 mars.

Under några dagar kan sidorna upplevas som sega och du kommer behöva ha lite extra tålamod under den här tiden.

Den nya webbplatsen är byggd utifrån användarnas önskemål och fokus ligger på att kommunicera på våra användares villkor. Alla sidor är mobilanpassade och det finns flera olika sätt att nå våra mottagningars kontaktuppgifter - allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Lanseringen är första steget och webbplatsen kommer att fortsätta utvecklas löpande.

Adressen är förstås fortfarande www.narhalsan.se


Publicerad: