Där du är - vi gör det svåra lättare

Vi gör det svåra lättare

Oavsett var du befinner dig i livet eller i vår region, finns Närhälsan här för dig.
Som Västra Götalands största vårdgivare erbjuder vi en unik kombination av fysiska vårdcentraler, rehabmottagningar och digitala vårdmöten. Om du blir sjuk, lider av fysisk smärta eller mår psykiskt dåligt, finns Närhälsan där du är.

Vi finns nära dig

Med hundratals mottagningar i hela Västra Götaland är hjälpen inte långt borta.

Har vardagen blivit tuffare?

Det är inte enkelt att vara ung eller närstående till någon som mår dåligt. När ni kämpar med att orka vardagen, finns våra mottagningar för Ungas psykiska hälsa.

Svårt att hänga med?

Har du kroniska besvär eller smärta som gör det svårt att hänga med? Få hjälp på en våra mottagningar eller digitalt. Vi gör det svåra lättare.

Envis infektion som inte vill ge sig?

På vårdcentralen tar vi hand om dig som inte mår bra. När du blir sjuk eller skadar dig är det oss du kontaktar. Vi ger dig en professionell medicinsk bedömning.

Ett starkare och skönare liv

Om du har smärta eller besvär efter en skada, lider av stress eller sömnsvårigheter är du välkommen till rehab. Boka tid direkt så hjälper vi dig.

Vi finns där genom hela livet

Var förberedd på livets alla faser. Se till att vara listad på Närhälsan. Vi finns där du är.

Följ oss gärna på sociala medier

Vårdval vårdcentral

Närhälsans vårdcentraler ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval vårdcentral. Du väljer själv var du vill vara listad. Läs mer om vårdvalet här.

Vårdval rehab

Närhälsans rehabmottagningar ingår i Västra Götalandsregionens Vårdval rehab. Du väljer fritt vilken enhet du vill besöka. Läs mer här.