Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi finns här för dig under coronautbrottet 

Information om provtagning av antikroppstest och PCR - pågående infektion covid-19 hittar du på vårdcentralens egen sida. 

För dig över 65 år och dig som tillhör en riskgrupp, erbjuder vi influensavaccination fr. o. m. 3 november 2020. Läs mer här.

Viktig information inför ditt besök – läs här.

Kom ihåg - det är för tidigt att slappna av. Fortsätt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Vård och råd

När det gäller vård och råd är det oftast till någon av våra mottagningar du först vänder dig. Om du vet mer om våra olika mottagningar blir det lättare för dig att söka vård där du får bäst hjälp för dina behov eller besvär. Från primärvården får du vid behov remiss till specialistvård på till exempel sjukhus.

Hitta mottagning

Pojke i pyjamas vid matbord
På en jourcentral eller närakut tar vi hand om dig som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom och besvär som inte kan vänta till nästa dag.
Två leende kvinnor där en av dem sitter i rullstol
Har du ont eller känner dig begränsad hjälper vi dig med träning, behandling och hjälpmedel. Det kan handla om idrottsskada, stress, stroke, handskada, artros eller långvarig smärta. Boka tid på en rehabmottagning.
Pappa och barn på ett golv
På barnavårdscentralen (BVC) får du råd och stöd i ditt föräldraskap under de första åren. För alla barn behöver en bra start.
En skattningsskala från grönt till rött med en pil som visar vårdnivå
På 1177.se kan du ange symptom och få hjälp att bedöma om du kan vårda dig själv, behöver ringa 1177 för sjukvårdsrådgivning, söka vård på en vårdcentral, jourcentral eller akutmottagning. Är du osäker kan ringa 1177 eller din vårdcentral för rådgivning.
08:00
Besök 1177.se eller ring 1177 för råd om sjukdomar, symptom och behandlingar. Öppet dygnet runt.

Senast uppdaterad: 2019-10-18 14:17