Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4733550
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:30
Postadress
Närhälsan Älvängen vårdcentral
Svenstorpvägen 1
446 37 Älvängen

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Svenstorpvägen 1
446 37 Älvängen

Vårdcentralschef

Irene Svensson
010-473 35 79

 

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Kungälv jourcentral

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter.

För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Älvängen

Din egen vårdcentral 

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. På Närhälsan Älvängen vårdcentral tar vi hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna.

Välkommen till Närhälsan Älvängen vårdcentral
Vi hälsar dig varmt välkommen till oss på Närhälsan Älvängen vårdcentral. Välkomna att besöka oss i våra nya fina lokaler.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov.

För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

Hos oss arbetar läkare och sköterskor med olika inriktningar som bland annat kan hjälpa dig som har diabetes, lider av Astma/KOL eller behöver stöd för att sluta röka. På vår samtalsmottagning kan du träffa vår psykoterapeut och vår psykolog.

Behöver du vaccinationer har vi ett komplett utbud av vaccinationer för resor, livmoderhalscancer, säsongsinfluensa eller TBE.

För dig som är äldre har vi en särskild hälsofrämjande funktion, Seniorhälsan.

Vi har sedan lång tid tillbaka etablerat ett gott samarbete med våra närliggande sjukhus.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Boka tid

Vi erbjuder bokningsbara akuta tider. Boka via telefon.

Närhälsan Älvängen barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

Nyheter från Närhälsan

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBqzmvm5r5{%vmv{{wvH%vozmoqwv5{mqzmvm5r5{%vmv{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wBvizpit{iv5it%vivomv5%vizlkmv|zitH%vozmoqwv5{mvizpit{iv5it%vivomv5%vizlkmv|zitH%vozmoqwv5{m