Information

Tillfällig information
Välkommen att vaccinera dig hos oss Influensavaccineringen har öppet måndag – fredag kl 13-17 i vecka 46 Tider finns även att boka på webben under vecka 46 och vecka 47 Eller ring oss så bokar vi in dig. Har du behov av hembesök? Vi erbjuder personer över 65 år som har svårigheter att ta sig till vårdcentralen hembesök. Det gäller om du bor i stadsdelarna: Askim, Frölunda, Högsbo eller Västra Göteborg. Ring oss så bokar vi in dig.

Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 3460700
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:30
Postadress
Närhälsan Frölunda vårdcentral
Frölunda Torg
421 44 Västra Frölunda

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:00-10:00
Besöksadress
Frölunda Torg
421 44 Västra Frölunda

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Kungshöjd jourcentral

Vårdcentralschef

Ann Sundström
Telefon: 070 - 020 79 41
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Frölunda

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Frölunda vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Frölunda vårdcentral. vi hjälper dig som är sjuk. lider av psykiska problem eller har skadat dig. Hos oss träffar du bland annat läkare och psykolog.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På vår mottagning arbetar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer, sekreterare och kanslister. På vårdcentralen finns en hembesöksenhet för patienter 65+.Mer information om vårt arbete hittar du till vänster.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Drop-in för akuta besvär

Måndag till fredag  har vi drop-in mottagning för akuta besvär mellan kl 8.00 – 10.00.
Vid högt antal sökande kan drop-in mottagningen stänga tidigare. Du blir inskriven i receptionen för att sedan träffa en läkare.  Vi försöker att ta in i tur och ordning men viss prioritering kan ske. Alla är välkomna!
Längre sjukskrivningar än 2 veckor görs ej på vår akutmottagning, behöver du en längre sjukskrivning så kan du ringa oss  för att boka en tid.

Forskningsklinik

Hos oss finns även ett forskningsklinik vid namn PTC för kliniska prover.
Vill du bli forskningspatient?

Klicka här om du vill du veta mer

Lokala nyheter

Nyheter från Närhälsan

  • Klamydia känns inte alltid

    19 september 2016

    Klamydia känns inte alltid så har du någon gång haft oskyddat sex är det smart att ta ett klamydiatest.

  • Steg för livet

    06 september 2016

    Var sjätte timma tar en människa sitt liv. Läs om hur du kan göra skillnad.

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBivv5{}vl{|zwuH%vozmoqwv5{mivv5{}vl{|zwuH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5nzwt}vliH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5nzwt}vliH%vozmoqwv5{m