Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 3460700
Telefontid
Måndag-Fredag 08:00-16:30
Postadress
Närhälsan Frölunda vårdcentral
Frölunda Torg
421 44 Västra Frölunda

Besök

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Drop-in
Måndag-Fredag 08:00-10:00
Besöksadress
Frölunda Torg
421 44 Västra Frölunda

Sjuk kväll eller helg?

Närhälsan Kungshöjd jourcentral

Vårdcentralschef

Christer Rosenberg
Telefon: 070-0824732
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Frölunda

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Vi på Närhälsan Frölunda vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Välkommen till Närhälsan Frölunda vårdcentral. vi hjälper dig som är sjuk. lider av psykiska problem eller har skadat dig. Hos oss träffar du bland annat läkare och psykolog.

Vi som arbetar inom Närhälsan har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På vår mottagning arbetar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer, sekreterare och kanslister. På vårdcentralen finns en hembesöksenhet för patienter 65+.Mer information om vårt arbete hittar du till vänster.

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.

Drop-in för akuta besvär

Måndag till fredag  har vi drop-in mottagning för akuta besvär mellan kl 8.00 – 10.00.
Vid högt antal sökande kan drop-in mottagningen stänga tidigare. Du blir inskriven i receptionen för att sedan träffa en läkare.  Vi försöker att ta in i tur och ordning men viss prioritering kan ske. Alla är välkomna!
Längre sjukskrivningar än 2 veckor görs ej på vår akutmottagning, behöver du en längre sjukskrivning så kan du ringa oss  för att boka en tid.

Forskningsklinik

Hos oss finns även ett forskningsklinik vid namn PTC för kliniska prover.
Vill du bli forskningspatient?

Klicka här om du vill du veta mer

Lokala nyheter

Nyheter från Närhälsan

  • Varning för bedrägeriförsök!

    15 juli 2016

    Äldre personer blir uppringda av en man som utger sig för att vara läkare och arbeta på ortens vårdcentral.

  • Tips och råd i sommar

    07 juli 2016

    Söker du säkra soltips? Vill du veta mer om insektsallergi? Behöver du se över reseapoteket? Läs 1177s bästa råd för som...

Ont?

1177 Vårdguiden

Vårdval

uiqt|wBkpzq{|mz5zw{mvjmzoH%vozmoqwv5{mkpzq{|mz5zw{mvjmzoH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5nzwt}vliH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5nzwt}vliH%vozmoqwv5{m