Information

Tillfällig information
Vi ringer upp er vardagar mellan kl 09:30 och 14:00 (fredagar fram till kl 16:00). Om ni ringer oss efter det kommer ni att få en utringningstid påföljande vardag. Återbud avlyssnas kontinuerligt.

Kontakta oss

Telefonnummer
031 - 7479080
Postadress
Barnavårdscentralen Kungshöjd
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 08:00-17:00
Besöksadress
Kaserntorget 11 A
411 18 Göteborg

Vårdcentralschef

Roger Abrahamsson
070 - 02 060 65
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Kungshöjd

Din egen barnavårdscentral

På Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral stöder vi dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggör en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn. På barnavårdscentralen följer vi ditt barns hälsa och utveckling från nyföddhetsperioden till skolstart.

Vi hälsar dig och ditt barn välkomna till Närhälsan Kungshöjd barnavårdscentral

Vår barnavårdscentral ligger i vackra ljusa lokaler, centralt belägen vid Kaserntorget, i direkt anslutning till Närhälsan Kungshöjds vårdcentral och mödravård.

Vi kan barn och förstår föräldrar

Hos oss möter du specialistutbildade sjuksköterskor och läkare, med lång erfarenhet av barn och familjer. Vi ger er som föräldrar stöd och råd i föräldraskapet, både enskilt och i gruppverksamhet. Vi erbjuder hembesök vid hemkomst från BB och när adoptivbarn kommer till Sverige.

Till oss på Barnavårdscentralen är ni välkomna när era barn är friska - sjuka barn hänvisar vi till Vårdcentralen en trappa ner.

Barnhälsovårdens basprogram och riktlinjer för hälsokontroller, vaccinationer och läkarbesök ligger till grund för vår verksamhet.

Aktuellt på barnavårdscentralen

Nyheter från Närhälsan

  • Reslust – webbspelet om sex, relationer och känslor

    23 maj 2016

    Att resa gör något med oss. Vi söker äventyr. Vi slappnar av. Vi provar nytt. Reslust är webbspelet för dig som är ung och handlar om ömsesidighet och...

  • Stort tack!

    17 maj 2016

    Tack till alla som lämnat inspirerande och värdefulla svar i vår enkät om ny webbplats

1177 Vårdguiden

uiqt|wBzwomz5ijzipiu{{wvH%vozmoqwv5{mzwomz5ijzipiu{{wvH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vizlkmv|zitmv5s}vo{pwrlH%vozmoqwv5{m%vizlkmv|zitmv5s}vo{pwrlH%vozmoqwv5{m