Läkare -  klart du ska jobba hos oss

För dig som studerar till eller är färdigutbildad läkare finns flera karriärvägar inom Närhälsan. Hos oss kan du kombinera forskning med en fast tjänst, eller disputera inom primärvård som en del av din tjänst. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar självklart även dig som inte har svenska som förstaspråk.

Specialist i allmänmedicin

Är du specialistläkare i allmänmedicin och vill arbeta inom primärvård? Bli en del av Närhälsan!

Gör din ST-tjänst på Närhälsan

För dig som ska göra ST-tjänst till/som specialistläkare i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Vi arrangerar regelbundet ST-träffar där du får byta erfarenheter med många kollegor. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.

Skriv ett meddelande så kontaktar vi dig

Är du läkarstudent och söker sommarjobb? Som läkarassistent hos oss får du inblick i livet på en vårdcentral och möjlighet att följa en läkare i det dagliga arbetet. Du får inte utföra något självständigt läkararbete, utan allt sker under handledning. Du kommer även att ha andra arbetsuppgifter som bestäms utifrån den kompetens du har. Har du fullgjort termin 6 på läkarutbildningen är du välkommen att söka! Senast 31 mars 2019. Läs mer på narhalsan.se/sokjobb (skriv Läkarassistent i sökrutan så kommer annonsen upp)
På Närhälsan Tidaholm har man förbättrat resultaten för sina hypertonipatienter avsevärt genom uppgiftsväxling, dvs sjuksköterskorna sköter numera patienterna självständigt, i nära samarbete med läkaren. #läkare #läkareinärhälsan #lakareinarhalsan #närhälsan #medicin

Senast uppdaterad: 2018-11-22 15:18