Vi söker läkare

För dig som studerar till eller är färdigutbildad läkare finns flera karriärvägar inom Närhälsan. Hos oss kan du kombinera forskning med en fast tjänst, eller disputera inom primärvård som en del av din tjänst. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar självklart även dig som inte har svenska som förstaspråk.

Specialist i allmänmedicin

Är du specialistläkare i allmänmedicin och vill arbeta inom primärvård? Bli en del av Närhälsan!

Gör din ST-tjänst på Närhälsan

För dig som ska göra ST-tjänst till/som specialistläkare i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Vi arrangerar regelbundet ST-träffar där du får byta erfarenheter med många kollegor. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.

Vi söker läkare!

Skriv ett meddelande till oss så kontaktar vi dig!
En gång i veckan träffas vårdcentralens psykologer, vår kurator, läkare och vår specialistsjuksköterska för ett s.k. psykosocialt team möte. Här diskuterar vi frågor som berör lite mera komplexa patientärenden där vi behöver hjälp av varandras kompetenser. Ett effektivt och trevligt sätt att arbeta!
Närhälsans Hollywood, idag förlagt till Fristad, där vi filmat korta intervjuer med fem av våra grymma läkare - Lars, Gudrun, Parminder, Egill och Natalya. Snart på sociala medier nära dig. (Följ gärna Närhälsan på Facebook!) Ja, så kan en arbetsdag för en läkare också se ut hos oss. #närhälsan #läkare #närhälsanonline #allmänmedicin #vårdcentral
Senast uppdaterad: 2018-05-15 11:10