Läkare -  klart du ska jobba hos oss

För dig som studerar till eller är färdigutbildad läkare finns flera karriärvägar inom Närhälsan. Hos oss kan du kombinera forskning med en fast tjänst, eller disputera inom primärvård som en del av din tjänst. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar självklart även dig som inte har svenska som förstaspråk.

Specialist i allmänmedicin

Är du specialistläkare i allmänmedicin och vill arbeta inom primärvård? Bli en del av Närhälsan!

Gör din ST-tjänst på Närhälsan

För dig som ska göra ST-tjänst till/som specialistläkare i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Vi arrangerar regelbundet ST-träffar där du får byta erfarenheter med många kollegor. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.

Hör Stefan Chlettler, specialist i allmänmedicin, berätta om att jobba som läkare.

Hör Malin Lundkvist, ST-läkare, berätta om att jobba som läkare.

Skriv ett meddelande så kontaktar vi dig

Öra/Näsa/Halspatienter är ett frekvent återkommande patientklientel inom primärvården. Tungspatel 👅och otoskop 👂🏼må vara dina bästa kompisar strax efter stetoskopet 👨🏻‍⚕️För oss randande ST-läkare placeras vi på ÖNH-mottagning och lär oss basal handläggning av dessa patienter. I mitt fall på SÄS i Borås 🍾👌🏻. Egill Snaebjörnsson Arnljots, ST-läkare Närhälsan Fristad vårdcentral.
Sista dagen i veckan förtjänar vi lite sol och förhoppningsvis vila! Första måste jourcentralen i Tanumshede bemannas. Trevlig Söndag och välkomna! - Homan Navaee, ST-läkare i allmänmedicin.

Senast uppdaterad: 2019-03-15 11:27