Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Närhälsan Hälsoenhet              Projekt 2023: Hitta Hälsan och Riktade Hälsosamtal

Kontaktuppgifter

Telefon

Caroline Johansson
Projektsamordnare/sjuksköterska
072-192 99 34
caroline.ma.johansson@vgregion.se

Camilla Vikander
Samverkanssamordnare/hälsovetare
072-206 22 64
camilla.vikander@vgregion.se

Carolina Svensson
Projektledare/enhetschef
073-033 17 60
carolina.svensson@vgregion.se

Matkassen - Bra mat för dig och familjen

Här hittar du recept på snabblagade och näringsrika rätter som är bra för hälsa, miljö och plånbok. Recepten är framtagna för att passa hela familjen, oavsett ålder.

I projekt Hitta hälsan arbetar vi på olika sätt för att främja hälsosamma levnadsvanor. Under hela projekttiden genomförs olika typer av befolkningsinriktade hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande insatser. Insatserna genomförs i samverkan med olika aktörer i samhället.
Mer information om aktiviteter i projektet 2023 kommer inom kort.

Aktivitetskatalog

Som en del i projektet har vi tagit fram en aktivitetskatalog. I aktivitetskatalogen presenteras ett urval av hälsofrämjande aktiviteter och stödjande verksamheter som finns tillgängliga i Alingsås och Lerums kommun. Dessutom presenteras flera digitala alternativ.

Syftet med aktivitetskatalogen är att den ska fungera som en inspirationskälla för dig som vill hitta nya aktiviteter eller önskar någon form av stöd för att förbättra din hälsa. Aktivitetskatalogen finns även tillgänglig för personal som arbetar i hälso- och sjukvården.

Om du har en aktivitet/verksamhet som du skulle vilja att vi presenterar i Hitta hälsans Aktivitetskatalog är du välkommen att ta kontakt med oss.

Hälsokoll

Läs mer om Hälsokollen och projekt Hitta hälsan i vårt dokument med
Frågor och svar

Matkassen - Bra mat för dig och familjen

Här hittar du recept på snabblagade och näringsrika rätter som är bra för hälsa, miljö och plånbok. Recepten är framtagna för att passa hela familjen, oavsett ålder.


Senast uppdaterad: 2023-01-04 12:12