Kontakta oss

Telefonnummer
010 - 4359300
Telefontid
Måndag 07:55-16:30
Tisdag-Fredag 08:00-16:30
Postadress
Närhälsan Floda vårdcentral
Rurik Holms väg 10 A
448 30 Floda

Besök oss

Öppettider
Måndag-Fredag 07:45-17:00
Besöksadress
Rurik Holms väg 10A
448 30 Floda
Vårdcentralen Floda

Sjuk kväll eller helg?

Alingsås jourcentral

Vårdcentralschef

Malin Bomberg
0700-852913
 

Synpunkter

Välkommen med dina synpunkter. För medicinska frågor, av- eller ombokningar var god ring eller kontakta oss genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster

E-post

Välkommen till Närhälsan Floda

Din egen vårdcentral

Ibland är det skönt att ha nära till hjälpen. Närhälsan Floda vårdcentral tar hand om dig som blivit sjuk, skadat dig eller upplever psykisk ohälsa. Hos oss får du en trygg kontakt genom hela livet och vi hälsar barn och vuxna i alla åldrar välkomna!

Varmt välkommen till oss på Närhälsan floda vårdcentral

Vi som arbetar inom Närhälsan Floda vårdcentral har en bred kunskap om hela människan och det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande där vi ser till dig och dina behov. För oss är det viktigt att arbeta med förebyggande insatser. Därför erbjuder vi hälsofrämjande stöd och behandling så att du kan hålla dig frisk och må bra utifrån just dina förutsättningar.

På Närhälsan Floda vårdcentral har du tillgång till blodtrycksmottagning, astmamottagning, diabetesmottagning, psykolog, läkarmottagning med mera. Du har också tillgång till Hälsans rum där du själv kan mäta ditt blodtryck, kontrollera vikt och längd, få tips och råd om levnadsvanor.

NYHET! Kom igång med vår nya promenadgrupp som leds av sjuksköterska Chatarina. Vi träffas på onsdagar kl. 8.30 vid vårdcentralens entré. Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp.
OBS! Under vintermånaderna har vi paus i våra onsdagspromenader men håll utkik här på hemsidan, vi kommer att starta upp igen i vår.

Genom Livslinjen kan du erbjudas gruppverksamhet inom bland annat rökavvänjning, sömn, övervikt och motion.

Här kan du läsa mer om Livslinjen

Vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.


Närhälsan Floda barnavårdscentral

Barnavårdscentralens uppgift är att stödja dig som förälder i allt vad föräldraskapet innebär och möjliggöra en god utveckling vad gäller hälsa och trygghet hos ditt barn.

uiqt|wBuitqv5jwujmzoH%vozmoqwv5{muitqv5jwujmzoH%vozmoqwv5{muiqt|wB%vk5ntwliH%vozmoqwv5{m%vk5ntwliH%vozmoqwv5{m