Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Närhälsan bygger framtidens vårdcentral i Göteborg

Ny vårdcentral i Kallebäck öppnar till hösten.

Under oktober 2023 öppnar vi vår första digifysiska vårdcentral och BVC i Kallebäck, i helt nybyggda och moderna lokaler. Vi söker framtidens vårdpersonal som vill vara med på vår resa och möta patienterna med moderna arbetssätt. Var med och utveckla framtidens digifysiska vård med oss.

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård, vi vill kunna möta invånarnas behov och förväntan på en trygg vård med flexibla kontaktvägar och arbetssätt. Genom digifysisk vård får patienten möjlighet till vård i en trygg miljö och utifrån sina egna villkor, utan att behöva anpassa sig efter hur vården är organiserad eller geografiskt placerad. På Närhälsan Kallebäck vårdcentral och BVC erbjuder vi digital vård i första hand och fysisk vård när det behövs. Kombinationen av digitala och fysiska arbetssätt är utifrån patientens behov och professionens medicinska bedömning.

Vi jobbar bland annat med e-tjänster som videobesök, självincheckning, egenmonitorering, iKBT, 1177 samt en chattfunktion och triagering via nätet som är under vidareutveckling. Personalgruppen blir navet som tillsammans med verksamhetschefen driver utvecklingen av den nya digifysiska vårdcentralen. Vi söker arbetskamrater med ett stort intresse för att arbeta tillsammans för att möta framtidens vård.

Närhälsan Kallebäck vårdcentral och BVC ligger i ett snabbväxande bostadsområde strax söder om Liseberg, en kort cykeltur från city, tillhörande stadsområde Centrum i Göteborg.

Låter detta spännande? Vänta inte med att söka. Sista ansökningsdag är den 22 mars 2023.

Lediga tjänster

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska, BVC

Enhetschef, digifysisk vård

Legitimerad Läkare, digifysisk vård

Medicinsk sekreterare, digifysisk vård

Psykolog, digifysisk vård

Rehabkoordinator, digifysisk vård

Sjuksköterska/Distrikssköterska, digifysisk vård

Specialistläkare Allmänmedicin, digifysisk vård

Undersköterska, digifysisk vård

 Chatta med Liv chatbot logo