Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Närhälsan Gullspång vårdcentral - Hova

(2023-09-07)
Den 8 maj byter vi app för digitala vårdmöten.Närhälsan Online ersätts med Vård och hälsa. Info 1177.se/vastra-gotaland/digitalavardmoten

Nu kan du se dina kallelser direkt i mobilen. Logga in på 1177.se, gå till inställningar och välj i första hand få din information digitalt samt godkänn avisering och delning. Då kommer vården att skicka dina kallelser digitalt, när det är möjligt.

SENIORHÄLSAN för dig som är 75år eller äldre. Erbjuder bland annat sjuksköterskekontakt med planerade besök. Du kan få ett hälsosamtal med provtagning och genomgång av läkemedel. Ring 072-234 67 92, tel.tid 08.30-09.30.

Nu börjar vi skicka digitala kallelser, logga in på 1177.se. Du får ett sms eller e-post när du har en digital kallelse i inkorgen på 1177.se.

På grund av covid-19 är jourcentralen stängd tills vidare. Vi hänvisar till Närhälsan Skövde Jourcentral eller Jourcentralen Lidköping på kvällar och helger. Skövde jourcentral: Ekängsvägen 15, 541 40 Skövde. Telefon: 0500 - 47 80 76. Jourcentralen Ågårdskogen Lidköping: Tallskogsvägen 2, 531 51 Lidköping.

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Roslunds väg 5
548 32 Hova

Laboratoriet

Tidsbokning görs via e-tjänsterna i 1177 eller på telefonnummer: 072-204 38 59. Telefontid: 08:15-09:45 och 15:30 – 16:30. 

Mottagningen hör till vårdcentral:

Välj vår vårdcentral

Att välja vår filial innebär att du aktivt väljer att tillhöra vår vårdcentral. Det kallas listning.

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem välja vårdcentral. För barn upp till 16 år är det vårdnadshavaren som väljer.

Listar du ditt barn hos oss så ansluts barn som är under 6 år automatiskt till vårdcentralens barnavårdscentral.

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster

Det snabbaste sättet att välja vårdcentral är att använda 1177 Vårdguidens e-tjänster. Klicka på "Välj vårdcentral" för att logga in och följ instruktionerna för att välja den vårdcentral där du vill vara listad. Listningen börjar gälla dagen efter du gjort ditt val.

Välj vårdcentral

Läs mer om hur du loggar in i e-tjänsterna

Få en blankett hemskickad (funktion kommer)

Du kan fylla i ett formulär och inom några dagar få en förberedd listningsblankett skickad till din folkbokföringsadress. Du skriver under blanketten och postar tillbaka den till oss. Listningen börjar gälla dagen efter vi har registrerat ditt val på vårdcentralen.

På vårdcentralen eller filialen

Kom till oss och meddela att du vill bli listad. Gör gärna detta innan du behöver vård eftersom listningen börjar gälla först dagen efter.

Läs mer om vårdval på 1177.se

OM OSS

Vård nära dig

Vår mottagning tillhör en vårdcentral och är en så kallad filial. Det innebär att vi kan bedriva vård nära dig samtidigt som du vid behov har tillgång till vår vårdcentrals hela utbud.

Hälsocoach online

Stärk din hälsa och må bättre i vardagen. Boka din egen hälsocoach som du träffar i mobilen eller surfplattan.

Vad kostar det?

Här hittar du aktuella patientavgifter för hälso- och sjukvård i Västra Götalandsregionen.

Nytt från Närhälsan

  • Fysioterapeuter som har övningar för barn

    Rörelse och fysisk aktivitet är viktigt för barn och ungdomar. Idag är det många som rör på sig för lite och stillasittandet har ökat senaste åren.

  • Kvinna med två barn vid en sjö

    Det finns många fördelar för hälsan när du rör på dig. All form av rörelse kan påverka din hälsa positivt.

  • Page list icon

    Du får kallelsen snabbt och kan se den direkt i mobilen, oavsett var du befinner dig. Det ger även en ökad säkerhet och integritet. Tillsammans kan vi också minska pappersförbrukningen.Chatta med Liv chatbot logo