Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

PROVTAGNING COVID-19: Just nu är det hög efterfrågan på pcr-tester vilket kan medföra längre svarstider och brist på provtagningsmaterial. Se var det finns lediga tider för provtagning. Hittar du ingen tid så stanna hemma enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, om du har förkylningssymtom. 

Närakuten Skene

På grund av Covid-19 är Jourcentralen stängd måndag till fredag, endast öppet LÖRDAG och SÖNDAG mellan kl 10,00 - 16,00 från och med 220115-220403. Ring 1177 före besöket. Vi hänvisar till Närhälsan Borås Jourcentral på de tider som Skene Jourcentral ej är öppen. Adress: Kvarngatan 4, 503 36 Borås

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Varbergsvägen 50
511 81 Skene
En kvinna och en flicka tittar i en mobiltelefon i ett barnrum.

Närhälsan Online

Ladda ner appen Närhälsan Online och träffa oss via mobilen. Här kan du också läsa mer om hur du bokar tid själv och ansluter till ett förbokat möte.

NÄRAKUT

Litet barn sitter i morgonrock och äter vid gryning eller skymning

Sjuk kväll eller helg?

Ibland behöver man vård utanför vårdcentralens öppettider. På närakuten tar vi hand om dig som behöver hjälp kvällar eller helger med sjukdom och besvär som inte kan vänta till nästa dag. På närakuten får du träffa en sjuksköterska som bedömer ditt vårdbehov därefter får du eventuellt träffa en läkare. Närakuten har dessutom möjlighet till viss röntgen, utökad provtagning samt konsultation av läkare på sjukhus.

Nytt från Närhälsan


Senast uppdaterad: 2017-01-11 12:16