Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Närhälsan bygger framtidens vårdcentral i Öjersjö

Kollage Öjersjö

Under december 2023 kommer vi öppna en digifysisk vårdcentral i Öjersjö, i helt nybyggda och moderna lokaler. Vi söker framtidens vårdpersonal som vill vara med på vår resa och möta patienterna med moderna arbetssätt. Var med och utveckla framtidens digifysiska vård med oss.

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård, vi vill kunna möta invånarnas behov och förväntan på en trygg vård med flexibla kontaktvägar och arbetssätt. Genom digifysisk vård får patienten möjlighet till vård i en trygg miljö och utifrån sina egna villkor, utan att behöva anpassa sig efter hur vården är organiserad eller geografiskt placerad. På Närhälsan Öjersjö vårdcentral erbjuder vi digital vård i första hand och fysisk vård när det behövs. Kombinationen av digitala och fysiska arbetssätt är utifrån patientens behov och professionens medicinska bedömning.

Vi jobbar bland annat med e-tjänster som videobesök, självincheckning, egenmonitorering, iKBT, 1177 samt en chattfunktion och triagering via nätet som är under vidareutveckling. Personalgruppen blir navet som tillsammans med verksamhetschefen driver utvecklingen av den nya digifysiska vårdcentralen. Vi söker arbetskamrater med ett stort intresse för att arbeta tillsammans för att möta framtidens vård.

Närhälsan Öjersjö vårdcentral ligger i ett helt nytt bostadsområde Gökegård i Öjersjö, en attraktiv naturnära kommundel i Partille. Det nya bostadsområdet ligger mellan Kåsjön och Nya Öjersjövägen med bra förbindelser både inom Partille, Göteborg och till närliggande kommuner.

Låter detta spännande? Vänta inte med att söka. Sista ansökningsdag är den 4 juni 2023.

Lediga tjänster

Medicinsk sekreterare, digifysisk vård

Sjuksköterska/Distrikssköterska, digifysisk vård

Specialistläkare Allmänmedicin, digifysisk vårdChatta med Liv chatbot logo