Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
En kvinna i närbild

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska BVC/Familjecentral

Förvaltning: Närhälsan
Yrke: Distriktssköterska
Ort: Boda
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 2 september 2022
Sista ansökningsdag: 2 oktober 2022
Närhälsan Boda Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Boda vårdcentral och BVC/Familjecentral ligger i centrala Borås. Vi är 35 anställda och har cirka 8000 listade invånare där det mångkulturella inslaget är betydande. Vi arbetar med kvalitetsmässig vård samt hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet. Tillgänglighet, närhet, medicinsk kvalitet och ett professionellt bemötande är en självklarhet för oss. På Närhälsan Boda vårdcentral arbetar vi med glädje, stort engagemang och har grymma kollegor i vårt team. Vi har ett mycket givande arbete i ett mångkulturellt område och samverkar för att alla barn skall erbjudas likvärdig barnhälsovård och integrering i samhället. 

Här kan du läsa mer om Närhälsan Boda vårdcentral: http://www.narhalsan.se/Bodavardcentral

Om arbetet

Som distriktsköterska/barnsjuksköterska på BVC får du ett omväxlande arbete där du följer barn och föräldrar från nyfödd till dess att skolhälsovården tar vid. Du har en central roll i att möta familjernas behov, göra medicinska och omvårdnadsmässiga bedömningar och prioriteringar. Du kommer bland annat arbeta med hälsokontroller, vaccination och föräldragrupper.

Närhälsan Boda BVC ingår i Familjecentralen i Boda vilket innebär att man tillsammans med förskollärare, barnmorska, socialrådgivare och bibliotekarie arbetar tillsammans för att stärka det sociala nätverket runt familjen. Arbetet innebär att verka som kunskaps - och informationscentrum, vara tillgänglig samt ge stöd och god service till föräldrarna. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård alternativt hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Har du erfarenhet av arbete på BVC är det meriterande.

Du ska kunna arbeta självständigt och flexibelt samtidigt som du ska ha god förmåga att samarbeta med övrig personal på vårdcentralen och familjecentralen. Vi ser också att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.


Senast uppdaterad: 2022-01-13 15:48