Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Förutom jobbet som timvikarie på Karlsborgs vårdcentral har jag ett uppdrag som fortbildningsansvarig distriktsläkare i Skaraborg. Här sker nu en nystart av FiA - Fortbildning i Allmänmedicin, med aktiviteter varje månad. Nu senast fortbildning i Öron Näsa Hals i Skara. / Lars Gotthardsson #lakareinarhalsan #närhälsan #primärvård #läkare
Bild från Instagram
Idag har jag fått låna astma-KOL-sköterskans rum. Här finns det kapacitet att visa inhalationsbehandling! Lars Gotthardsson Närhälsan Karlsborg vårdcentral #närhälsan #läkareinärhälsan

Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:25