Jobba hos oss

Förmåner

Det är viktigt att du som medarbetare trivs och mår bra, både på och utanför arbetet. Därför erbjuder vi dig en rad fördelar och förmåner när du arbetar hos oss.

För dig som läkare

Från studerande till erfaren specialist, hos oss finns alla möjligheter för utveckling.

För dig som psykolog

Som psykolog hos oss kan du arbeta med barn, ungdomar och vuxna patienter med varierande problematik.

Work with us

Närhälsan is the largest primary health provider in Sweden and Scandinavia. We have hundreds of clinics and centers throughout Västra Götaland Region, covering 50 professional categories. Come join us!

Spontanansökan

Om det inte finns något utannonserat jobb som passar dig just nu, är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss så återkommer vi till dig.

Kontakta oss

Om du har frågor om att arbeta hos oss, kan du vända dig till Närhälsans HR-avdelning: narhalsan.hr-administration@vgregion.se

 

Jobba med oss på Närhälsan

Följ oss på LinkedIn

Är du nyfiken på vad som händer hos oss i Närhälsan?
Följ oss här på LinkedIn

Aktuellt

  • Möjlighet att utvecklas och ta kliv i karriären

    EN STOR AKTÖR MED INFLYTANDE PÅ REGIONENS VÅRD. Att arbeta som läkare inom Närhälsan har många fördelar enligt Daniel Rydler, som är specialist i allmänmedicin på Närhälsan Björkekärr vårdcentral och medicinsk rådgivare för hela sitt primärvårdsområde.

  • Jobbet som allmänläkare i Dalsland gav flera nya dimensioner i livet

    Att bo och leva nära spegelstilla sjöar och orörda skogar lockade Sebastiaan Schoots till att bli allmänläkare i den västsvenska glesbygden framför att jobba på storstadssjukhus. Nu lever han sin dröm. Samtidigt gav flytten en extra dimension i jobbet med djupare och längre relationer till patienterna och en vårdnära forskning.

  • Annas chalmersutbildning ger förbättringar för patient och ledarskap

    - En av fördelarna med Västra Götalandsregionen (VGR) och Närhälsan är att man får så bra utbildningsmöjligheter, och det satsas mycket på fortbildning för chefer. Det säger Anna Belfrage, vårdcentralchef på Närhälsan Stora Höga, som just nu går utbildningen Kvalitetsdriven verksamhetsutveckling på Chalmers, vilket burit frukt i form av förbättringar för patienterna och i Annas eget ledarskap.