Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Filtrera sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa varje dag.

Förmåner

Det är viktigt att du som medarbetare trivs och mår bra, både på och utanför arbetet. Därför erbjuder vi dig en rad fördelar och förmåner när du arbetar hos oss.

För dig som läkare

Från studerande till erfaren specialist, hos oss finns alla möjligheter för utveckling.

För dig som psykolog

Som psykolog hos oss kan du arbeta med barn, ungdomar och vuxna patienter med varierande problematik.

Work with us

Närhälsan is the largest primary health provider in Sweden and Scandinavia. We have hundreds of clinics and centers throughout Västra Götaland Region, covering 50 professional categories. Come join us!

Spontanansökan

Om det inte finns något utannonserat jobb som passar dig just nu, är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss så återkommer vi till dig.

Kontakta oss

Om du har frågor om att arbeta hos oss, kan du vända dig till Närhälsans HR-avdelning: narhalsan.hr-administration@vgregion.se

 

Jobba med oss på Närhälsan

Följ oss på LinkedIn

Är du nyfiken på vad som händer hos oss i Närhälsan?
Följ oss här på LinkedIn


Senast uppdaterad: 2022-12-22 09:10