Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet
Hoppa till chatbot

Covid-19

sjuksköterska och patient i samtal

Här har vi samlat viktig information inför ditt besök hos oss.

  • Har du förkylningssymptom, då är det viktigt att du inte kommer direkt till oss. Ring, så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. 
  • Till BVC är båda föräldrarna, eller annan närstående, välkomna på besöket men vi ber att syskon enbart följer med om det är absolut nödvändigt. Har du eller ditt barn förkylningssymptom, ring oss eller använd våra e-tjänster för att boka om din tid.

Vår personal använder munskydd vid patientnära arbete inom 2 meter. Det är en försiktighetsåtgärd av omsorg för medarbetare och patienter för att minska risken för smittspridning av covid-19.

Hitta mottagning och boka fysiskt eller digitalt vårdmöte

Skydda dig och andra från smittspridning Protect yourself and others 

Man sitter i skogen, Närhälsan Online

Närhälsan Online

För enklare besvär kan du själv boka ett videomöte med läkare, sjuksköterska eller psykolog i appen Närhälsan Online. Läs här om hur du genomför ett digitalt vårdmöte med oss.

tjej som putter tjej i rullstol och en behandlare ifrån rehab

Träffa rehab online

På rehabmottagningen hjälper vi dig som känner dig begränsad eller har ont. Oavsett om du vill ha hjälp till ett mer aktivt liv eller klara din vardag bättre kan du kan boka ett digitalt vårdmöte till rehab. Läs mer här.

förälder och barn tittar tillsammans på en surfplatta som visas inlogg till 1177.se

1177 e-tjänster

Alla Närhälsans mottagningar använder 1177 e-tjänster. Genom att logga in i 1177 e-tjänster kan du göra vissa vårdärenden digitalt.


Senast uppdaterad: 2023-09-15 09:22

Chatta med Liv chatbot logo