Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Idag har jag fått låna astma-KOL-sköterskans rum. Här finns det kapacitet att visa inhalationsbehandling! Lars Gotthardsson Närhälsan Karlsborg vårdcentral #närhälsan #läkareinärhälsan
Bild från Instagram
Efter nästan 40 år i primärvården, varav 27 år med olika ledningsuppdrag slutade jag som primärvårdschef i Skövdeområdet förra sommaren. Men jag kunde inte riktigt hålla mig borta så nu har jag bl.a. varit timvikarie i Karlsborg, för mig en ny vårdcentral, jättekul och spännande. Lars Gotthardsson, distriktsläkare #närhälsan #läkare #läkareinärhälsan

Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:25