Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Specialistläkare Allmänmedicin

Förvaltning: Närhälsan
Yrke: Specialistläkare
Ort: Falköping
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Publicerad: 13 november 2018
Sista ansökningsdag: 6 januari 2019
Närhälsan Oden Vårdcentral, Falköping

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Specialistläkare, ST-läkare, legitimerad läkare sökes som vill vara en del av vårt team på Oden Vårdcentral i Falköping. Här får Du stor möjlighet till att påverka fortsatt utveckling av arbetsmetoder och organisation men även Din arbetssituation. Vi värnar om bra arbetsmiljö för alla. Du får ingå i ett kompetent arbetslag med nära till glädje och skratt.

Om oss
Närhälsan Oden Vårdcentral i Falköping har ett upptagningsområde på ca 11300 listade patienter och har ca 50 medarbetare. Oden ligger centralt i Falköping.
Vi befinner oss i en stark utveckling och vilket ger Dig möjlighet till att vara med och påverka. För oss är det viktigt att arbetet går att kombinera med familj och fritid och att det ska finnas krafter över när arbetsdagen är slut. Vi strävar efter att varje läkare ska ha ansvar för ett antal patienter (1000-1500). Där är vi inte ännu men med Din hjälp kan vi komma en bra bit på vägen.
Kommunen erbjuder " DET GODA LIVET" med såväl närhet till friluftsliv.
Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledstjärnor i det vardagliga arbetet och genomsyrar verksamhet, attityder och beteenden.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Oden vårdcentral http://www.narhalsan.se/odenvardcentral 
Falköpings Kommun http://www.falkoping.se.

Om arbetet
Specialistutbildning inom allmänmedicin eller annan specialistutbildning som är relevant för vår verksamhet är meriterande. Läkarprofessionen är stommen i verksamheten , vi söker nu Dig som vill vara med och vidareutveckla vår vårdcentral, där Du har stora möjligheter att påverka. Dina arbetsuppgifter omfattar den breda allmänmedicinen med ansvar för patienter i alla åldrar och situationer.
Möjlighet finns att utifrån intresse arbeta med olika inriktningar inom vårdcentralens uppdrag. Heltid/deltid, Du bestämmer, vill Du kombinera med att vara läkare inom hemsjukvård eller något annat ordnar vi det… här är allt möjligt!

Om dig
Vi söker Dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du är öppen och kommunikativ. Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. För tjänsten krävs kunskaper i svenska språket motsvarande C1 enligt Europarådets referensram.

Övrigt
Löpande urval och tillsättning.

Välkommen med Din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Närhälsan startar kliniskt träningscentrum för primärvården (Gudrun Greim, Nikos Georgiannos och Marius Janulevicius på bilden.) På Närhälsans Utbildningsvårdcentral i Fristad har det pågått en unik satsning med läkarutbildning som har belönats med flera priser. Innovationsarbetet fortsätter med två nya enheter, Kliniskt TräningsCentrum (KTC) och LäkarKonsultCenter (LKC). För fem år sedan startade Utbildningsvårdcentral på Fristad vårdcentral. Huvudsyftet var i början att möta den läkarbrist som finns i Sverige och introducera rekryterade allmänläkare från andra EU-länder till svensk sjukvård. Sedan dess har det hänt en hel del. Numera erbjuds kompletterande utbildning och kompetensvärdering för läkaren oberoende i vilken steg i karriären hen befinner sig. – Det är förstås väldigt roligt att vårt arbete skapar ringar på vattnet. Utmärkelserna ser jag som en bekräftelse på att det vi gör är bra, säger Gudrun Greim, medicinsk rådgivare för Närhälsan området V7 och projektledare för KTC. #närhälsan #läkareinärhälsan #läkare
Årets ST-handledare i Allmänmedicin, Peder Granberg från Närhälsan Vara. Vid årets slut ska mycket summeras och det har varit ett år då antalet ST-läkare växt med raketfart! #framtiden #läkare #klasfellbrant #specialistiallmänmedicin #södrarydsvårdcentral #läkareinärhälsan

Senast uppdaterad: 2018-12-04 11:56