Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klart att du ska jobba hos oss

Avgränsa din sökning

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Närhälsan!

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa.

Bild från Instagram
Det finns många intressanta uppdrag att kombinera det kliniska arbetet med. Helena Gotte, specialist i allmänmedicin, arbetar halvtid på Närhälsan Torpavallen vårdcentral, och halvtid med att utveckla ett nationellt kliniskt kunskapsstöd för primärvård. - För att kunskapsstödet snabbt ska ge svar på de frågor vi ställs inför i den kliniska vardagen behöver det förutom medicinsk praxis innehålla regionala rutiner, rekommendationer och terapiråd. Min roll är att koordinera arbetet med att få med uppdaterade rekommendationer från Västra Götalandsregionen, berättar Helena. - Det är ett roligt uppdrag och det stärker mig som kliniker. Jag tycker att distriktsläkare förtjänar ett bra kunskapsstöd och har hopp om att detta kommer att bli riktigt bra. #lakareinarhalsan #närhälsan #vårdcentral #allmänmedicin #primärvård #läkare
Bild från Instagram
Förutom jobbet som timvikarie på Karlsborgs vårdcentral har jag ett uppdrag som fortbildningsansvarig distriktsläkare i Skaraborg. Här sker nu en nystart av FiA - Fortbildning i Allmänmedicin, med aktiviteter varje månad. Nu senast fortbildning i Öron Näsa Hals i Skara. / Lars Gotthardsson #lakareinarhalsan #närhälsan #primärvård #läkare

Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:25